Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc s windows vista

Od: josefbojda odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám notebook Toshiba Satellite A210-19J -AMD Turion64 X2 TL-60 (2,0 GHz), 2 x 1 GB RAM, 200 GB HDD, grafika ATI Mobility Radeon HD2600, při spoštění mám tento problém ...při načítání systému se mi objeví na monitoru Prosím počkejte a toto tam zůstane cca 10 minut poté nápis Prosím počkejte zmizí a zůstane jen modrá obrazovka s logem windows vista home premium...můžete mi prosím poradit co se s tím dá dělat? Nechtěl bych se pouštet do přeinstalování jelikož mám na notebooku nějaké potřebné dokumenty ...děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdy a po čem to začalo?

pmat*
hodnocení

0x

Zkuste po zapnutí noťásku podržet F8 a tak zkusit nouzový start Windows.

sondaw*
hodnocení

0x

Nevím, co způsobuje problém u tebe, měla jsem něco podobného teď v týdnu, po výměně zdroje je zase všechno v pořádku

ondrasek*
hodnocení

0x

Doporučím vytáhnou disk z notebooku zapojit do jakéhokoli PC se SATA , naklonovat ho (např. xxclone) a potom obnovit z recovery DVD nebo recovery partition.

v případě že jste nekoupil OS přímo s notebookem tak můžete provést opravu OS bez ztráty dat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]