Nejste přihlášen/a.
Jde o problém s titulky. Do včerešjka byly v pořádku, normální velikosti, ode dneška jsou miniaturní, vyžadující velmi dobrý zrak či se dívat jen z vzdálenosti několika centimetrů. Titulky jsou nutné pro překlad nebo pro špatně slyšící. Lze tento problém nějak řešit? Existuje nějaká emailová adresa, kam to napsat?
0x
Kde a na čem se stala nehoda s titulky? Čím víc toho povíš, tím lépe se dá poradit.
My rádci nesmíme tazatele napadat ani od něj nic žádat. Můžeme pracovat pouze s tím, co bylo napsáno v dotazu. Už mi to několikrát bylo vysvětleno ve vnitřní poště.
Takže můžeme jenom radit dle nejlepšího svědomí. To moje mi káže poradit, ať si tazatel stěžuje v kině, protože titulky se mi spojují právě s kinem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.