Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz ohledně notebooku HP 250 G10. Mám ho krátce, je úplně nový a než se obrátím s reklamací na prodejce, zkouším vznést dotaz zde, jestli třeba někdo nemá podobnou zkušenost a naporadil by. Jde o to, že včera se mi stalo, že jsem k notebooku připojil adaptér a po několika minutách nabíjení v klidu adaptér přestal nabíjet. Kontrolka nabíjení zhasla. Zkoušel jsem několikrát odpojit, znovu připojit a pokaždé to samé. Když jsem pak ale na notebooku pracoval, celou dobu se normálně nabíjel až do plného nabití. Netušíte někdo, co by to mohlo být? Díky za radu
1) Přečíst si návod o prvotním užití a nabíjení.
2) Využít help desk HP technická podpora, radí zadara online i na mail. Platí obecně u značkových výrobku. Potom teprve jít do "laických"diskusí.
3) Většinou zařízení se musí nastavit/kalibrovat na systém nabíjení. Nejen u kompů, ale i aku-vrtaček, aku-vysavačů, holících strojků ... se radí několikráte zcela vybít a zcela nabít aku, aby se systém nabíjení nastavil/kalibroval. Určitě bude popis i v návodu od HP + odkaz na technickou podporu HP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.