Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednoduchý AI editor fotek - i zpoplatněný

Od: smode2 odpovědí: 5 změna:

Hezký den všem:)

Hledám jednoduchý AI editor či enhancer fotografií, jako samostatnou aplikaci nebo i online. O co jde zejména je:

- enhancer (vylepšení) - nejlépe s možností nastavení intenzity

- odstranění pozadí

- redukce červených očí

Jde o amatérskou úpravu řádově desítek fotografií, tzn. mělo by to být něco spíše rychlejšího.

Děkuji za návrhy i zkušenosti..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, já jsem zkoušel AI editor viz odkaz, který existuje i jako aplikace. Mně se to líbilo, byla to jen zkouška, ale myslím, že jsem problém neměl. Ostatně, za zkoušku nic nedáte ani Vy. Zdravím!
pixlr.com/...

hodnocení

2x

Léta požívám FastStone Image Viewer , je i česky. Je to prohlížeč i editor fotografií. Nástroje na úpravu jsou rychle intuitivně "po ruce". Zapomínám, že mám i Photoshop. Je zdarma.

faststone.org/...

smode2
hodnocení

Patrně není AI, ale má odstranění červených očí, což jsem zatím jinde nenašel.

hodnocení

2x

Fotor : online (i desktop) aplikace s AI úpravami

fotor.com/...

Adobe Photoshop Express: nutno nainstalovat z Microsoft Storu ...

apps.microsoft.com/...

Remove BG : jak název napovídá, online nástroj na odebrání pozadí ...

remove.bg/...

Jinak z placených bych doporučil třeba Zoner Photo studio X - na 30 dní je trial verze. Ten redukci červených očí umí taktéž, ale je to už dost "neintuitivní program"

zoner.cz/...

smode2
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]