Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adblock ,jak vypnout

Od: micurin® odpovědí: 6 změna:

Jak vypnout adblock ve firefoxu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Někde na liště (já to mám vpravo nahoře, ale v Chrome) máte ikonu adblocku (červená dlaň). Na to klikněte a zvolte pozastavit.

Zeptá se to, zda pouze pro tu jednu stránku, kde to chcete mít vypnuté, nebo na všechny do doby, než to zase nezapnete.

A co když Adblock nemám a web si myslí že ano? Stává se mi to

V tom případě máte jiný blokátor reklam, který prohlížeč vidí. Možná něco v počítači od výroby. V technice se moc nevyznám, takže píši jenom to, co s adblockem dělám sám.

halamus

Adblock nemám a web TN.cz si myslí že ano. Dělá to jen mobilní Firefox, jiné prohlížeče bez problémů. Po přířině jsem nepátral, nemám důvod.

Firefox na PC bez problémů.

Jak v mobilu, tak v PC výchozí nastavení.

hodnocení

1x

@arne1

Taky může te mít zapnutou větší ochranu ve firefoxu (teda pokud ho máte.

Adblock ,jak vypnout
Adblock ,jak vypnout #2

hodnocení

0x

Pozor ,jdeš dost na scestí, k čemu to potřebuješ? Bacha ať nespadneš do bažiny.

Existuje pravděpodobně, jak to vyřešit k tvému vítězství, ne k kapitulaci před Druhou Stranou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vypnout adblock

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]