Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit neoriginální toner k HP LaserJet M110w?

Od: korecka odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, poradí prosím někdo? Orginální je dost drahý. Děkuji moc

doplněno 12.09.24 19:58:

něco jsem vygooglila,ale nic moc...třeba je tu odborník.jsem seniorka děkuji

doplněno 12.09.24 20:54:

kupovat neorigiání cartridge je y riziko-stalo se mi, že mi zničila tiskárnu. Ideální je, když je to catridge, kterou už někdo do daného typu tiskárny zná a používá.proto se tu ptám

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám černobílý laser od HP. Je dobře znát přesné označení. A pozor na různé verze jako demonstrační nebo plná (u HP končí na X - příklad HP 49X).

1) Náklady na tisk (výtěžnost) s originál tonerem od HP mi vychází 0,80 Kč/stránku A4. Nezdá se mi moc za riziko jiného řešení.

2) Originál tonery (nerozbalené zavařené) se dají sehnat na internetových bazarech i za méně jak poloviční cenu, jen je třeba na to myslet a občas prolézt třeba zde. Důvody jsou různé, například firma či osoba vyřadí tiskárnu a na skladě má zásobu tonerů.

3) Dají se koupit originální znovuplněné kazety. Ale tiskárny od HP mají jako součást kazety s tonerem i válec, který by měl být testován. Kdysi byl dobrý Abel.

hodnocení

1x

Kupuju tady, jen mám jinou laserovou tiskárnu. Zatím jsem neměla problém.

gigaprint.cz/...

mate59
12.09.24 20:01
hodnocení

0x
tonery.cz

hodnocení

0x
Rozhodně od někoho kdo za to ruci ! My kupovali zásadně od Abel, kde je zaručená kvalita i záruka ( i za poškození tiskárny).
Jinak já už bych malý laser domu nebo do firmy nekupoval, nevyplatí se to. Mám už několik let tankový inkoust, náklady na barevnou stránku jsou v jednotkách haLiru. Nezasychá a pokud ano tak stačí párkrát projet čistící režim. Původní náplně mi vydržely několik let a nová stáji 160 jedná.

hodnocení

0x

Již mnoho let nakupuji zde a není žádný problém printwell.cz

hodnocení

0x

Zkuste tady - osvědčený dodavatel: Alpha Supplies s./...

https://www.alpha-supplies.cz

nebo další osvědčený: Tisknu levně

https://www.tisknulevne.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]