Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat ORIGINAL displej k Notebooku Dell Inspiron 15 3511?

Od: boban® odpovědí: 6 změna:
Zdar potřebuju novou obrazovku, displej je promáčklý.
Chcidat originál. Kde ho koupit?
Dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co je to originál? I DELL má spoustu subdodavatelů. Jedině najít typové číslo toho displeje a ten pak hledat.

Já osobně bych se obrátil na některé soukromníky kteří dokáží za rozumné peníze opravovat (ne jenom vyměňovat), například na firmu PC KOUT, ABAX a podobně.

hodnocení

3x

Kupoval jsem před měsícem displej na níže uvedeném webu. Originál to oficiálně není, nicméně funguje bez problémů, obraz lepší než původní displej (vzal jsem IPS, původně nebyl).
Pro váš notebook zde: lcddisplej.cz/...
Tak to zvažte, jestli bazírovat na originálu.
A ještě si zjistěte, zda nebudete potřebovat nějaký další díl k montáži. Některé displeje jsou v rámečku nalepené, takže budete potřebovat oboustrannou pásku, protože původní strhnete se starým displejem.

hodnocení

je to opravdu viditelný rozdíl v kvalitě obrazu oproti původnímu?

Když jsem předváděl notebook po opravě jeho uživateli, tak první, co mi řekl, že to má nějaký lepší obraz (taktně jsem zamlčel, že jsem vyměnil technologii).

hodnocení

@kovis
Dík za tip. Překvapuje mě,že ten tebou v odkazu zmiňovaný displej je LED. Myslel jsem, že to má jinak řízený napájení než LCD. Ten původní asi řízení podsvícení pomocí napětí, tenhle LED bude řízen asi PWM?

hodnocení

2x
Bral jsem na výměnu 2x tady vymena-displeje.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]