Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení počítače ( bedny ) se Smart televizí ( monitorem )

Od: flaster*
Ahoj.
Bedna je; Počítač HP 8200 MT Core i7.
Monitor je; Sencor SLE 32S801TCSB.
Přiložím screeny bedny a televize ( třeba na tom něco poznáte ), i internetové stránky ( je možné zadat parametry asi podle konektorů, a já nevím presně jaké. Prostě se v tomto nevyznám ).
Postačí mi pouze, když mi písnete; /Druh určení, /První zakončení, /Druhé zakončení. Ale také netuším, zda budu potřebovat ještě jiné kabely, k vůli obrazu a zvuku.
Děkuji všem.
czc.cz/...

Propojení počítače ( bedny ) se Smart televizí ( monitorem )
Propojení počítače ( bedny ) se Smart televizí ( monitorem ) #2
Propojení počítače ( bedny ) se Smart televizí ( monitorem ) #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Potřebujete redukci Displayport na HDMI. Dělají se i přímo redukční kabely, například
alza.cz/...
Samozřejmě můžete zvolit i kratší, netuším, jak dlouhý budete potřebovat.
Na počítači zapojíte do Displayportu (cca uprostřed, je tam znak dvou teček a písmene D, ve kterém je světlé písmeno P, na TV zapojíte do libovolného HDMI (máte tam tři).
flaster*
hodnocení

Dobrý den. Tedy, našel jsem něco za menší peníz, měl by to být DisplayPort 1.4. Mohlo by to být?
czc.cz/...
Děkuji za odpověď. Velmi dobře jste vysvětlil a popsal jak vypadá zdířka pro počítač. Jinak bych tápal.
Určitě může být *palec*
flaster*
hodnocení

Tedy skvělé a děkuji
flaster*
hodnocení

A nebudu spíše potřebovat do počítače DisplyPort samici a do TV taky HDMI samici?
Ne, na obou zařízeních jsou samice (otvory), takže potřebujete kabel samec-samec, přesně jako máte v odkazech výše.
flaster*
hodnocení

Dobře. Jsem rád, že se věnujete znalostem o těchto věcech, -jinak bych asi já z mé neznalosti, vykoupil celej obchod .

hodnocení

2x

.

doplněno 07.09.24 18:20: Nevšiml jsem si DP a psal jsem hlouposti

Jo, tohle je nápadité a takové nekonvenční řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]