Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení počítače ( bedny ) se Smart televizí ( monitorem )

Od: flaster® odpovědí: 9 změna:
Ahoj.
Bedna je; Počítač HP 8200 MT Core i7.
Monitor je; Sencor SLE 32S801TCSB.
Přiložím screeny bedny a televize ( třeba na tom něco poznáte ), i internetové stránky ( je možné zadat parametry asi podle konektorů, a já nevím presně jaké. Prostě se v tomto nevyznám ).
Postačí mi pouze, když mi písnete; /Druh určení, /První zakončení, /Druhé zakončení. Ale také netuším, zda budu potřebovat ještě jiné kabely, k vůli obrazu a zvuku.
Děkuji všem.
czc.cz/...

Propojení počítače ( bedny ) se Smart televizí ( monitorem )
Propojení počítače ( bedny ) se Smart televizí ( monitorem ) #2
Propojení počítače ( bedny ) se Smart televizí ( monitorem ) #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Potřebujete redukci Displayport na HDMI. Dělají se i přímo redukční kabely, například
alza.cz/...
Samozřejmě můžete zvolit i kratší, netuším, jak dlouhý budete potřebovat.
Na počítači zapojíte do Displayportu (cca uprostřed, je tam znak dvou teček a písmene D, ve kterém je světlé písmeno P, na TV zapojíte do libovolného HDMI (máte tam tři).
hodnocení

Dobrý den. Tedy, našel jsem něco za menší peníz, měl by to být DisplayPort 1.4. Mohlo by to být?
czc.cz/...
Děkuji za odpověď. Velmi dobře jste vysvětlil a popsal jak vypadá zdířka pro počítač. Jinak bych tápal.
Určitě může být *palec*
hodnocení

Tedy skvělé a děkuji
hodnocení

A nebudu spíše potřebovat do počítače DisplyPort samici a do TV taky HDMI samici?
Ne, na obou zařízeních jsou samice (otvory), takže potřebujete kabel samec-samec, přesně jako máte v odkazech výše.
hodnocení

Dobře. Jsem rád, že se věnujete znalostem o těchto věcech, -jinak bych asi já z mé neznalosti, vykoupil celej obchod .

hodnocení

2x

.

doplněno 07.09.24 18:20: Nevšiml jsem si DP a psal jsem hlouposti

Jo, tohle je nápadité a takové nekonvenční řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]