Ahoj. Bedna je; Počítač HP 8200 MT Core i7. Monitor je; Sencor SLE 32S801TCSB. Přiložím screeny bedny a televize ( třeba na tom něco poznáte ), i internetové stránky ( je možné zadat parametry asi podle konektorů, a já nevím presně jaké. Prostě se v tomto nevyznám ). Postačí mi pouze, když mi písnete; /Druh určení, /První zakončení, /Druhé zakončení. Ale také netuším, zda budu potřebovat ještě jiné kabely, k vůli obrazu a zvuku. Děkuji všem. czc.cz/...
Potřebujete redukci Displayport na HDMI. Dělají se i přímo redukční kabely, například alza.cz/... Samozřejmě můžete zvolit i kratší, netuším, jak dlouhý budete potřebovat. Na počítači zapojíte do Displayportu (cca uprostřed, je tam znak dvou teček a písmene D, ve kterém je světlé písmeno P, na TV zapojíte do libovolného HDMI (máte tam tři).
Dobrý den. Tedy, našel jsem něco za menší peníz, měl by to být DisplayPort 1.4. Mohlo by to být? czc.cz/... Děkuji za odpověď. Velmi dobře jste vysvětlil a popsal jak vypadá zdířka pro počítač. Jinak bych tápal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.