Nejste přihlášen/a.
Zdravím , po několika letech(AVG) jsem se vrátit zpět k Microsoft security. Dřív bylo logo defenderu zeleno bílý a po kliknutí na logo jsem se dostal do zabezpečení počítače . Dnes tam mám modré logo a po kliknutí vyskočí informace , že mám zakoupit Microsoft 365. Dál mě to nepustí , ať jsem přihlášený na Microsoft účtu. Správce úloh - po spuštění - mám povoleno. Prostě chci tak mít zeleno bílý logo a když jsem měl v pc vir nebo aktualizace se nezdařila byl tam červený vykřičník. Dnes pochybuji , že modré logo něco bude hlásit .
to vypadá na nefunkční Defender, po deinstalaci AVG. Koukni na Mrkvosoft a stáhni si instalaci defenderu. Nezapomeň restart PC.
chtít můžeš ale když to naprogramovali na modro, tak jedine stáhnout ikonu, přebarvit a vrátit..čemu vadí jiná barva?
Jdi se léčit zelená fajfka znamená že počítač je v dobré kondici je zabezpečený. Když tam zelenou fajfku nemám nemůžu vědět co je s pc.
Aplikace Microsoft Defender je součástí předplatného Microsoft 365 Family nebo Personal.
Pokud hledáte informace o antivirovém programu Microsoft Defender, který je integrován do systému Windows, podívejte se do části Stay protected wi/... / Zůstaňte chráněni pomocí zabezpečení systému Windows.
Zabezpečení systému Windows je integrováno do systémů Windows 10 a 11 a zahrnuje antivirový program Microsoft Defender Antivirus.
Pokud máte nainstalovanou a zapnutou jinou antivirovou aplikaci, Microsoft Defender Antivirus se automaticky vypne. Pokud jinou aplikaci odinstalujete, program Microsoft Defender Antivirus se opět automaticky zapne.
Podívejte se ve správci úloh, zda vám běží služba "Antimalvare Service Executable"- když ne, je třeba ji spustit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.