Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows defender logo

Od: karbanatek® odpovědí: 19 změna:

Zdravím , po několika letech(AVG) jsem se vrátit zpět k Microsoft security. Dřív bylo logo defenderu zeleno bílý a po kliknutí na logo jsem se dostal do zabezpečení počítače . Dnes tam mám modré logo a po kliknutí vyskočí informace , že mám zakoupit Microsoft 365. Dál mě to nepustí , ať jsem přihlášený na Microsoft účtu. Správce úloh - po spuštění - mám povoleno. Prostě chci tak mít zeleno bílý logo a když jsem měl v pc vir nebo aktualizace se nezdařila byl tam červený vykřičník. Dnes pochybuji , že modré logo něco bude hlásit .

Windows defender logo

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

to vypadá na nefunkční Defender, po deinstalaci AVG. Koukni na Mrkvosoft a stáhni si instalaci defenderu. Nezapomeň restart PC.

hodnocení

Děkuji za odpověď , stáhnul jsem opakovaně z Microsoft store defender jako se to nainstaluje , a dál to samé modré logo a neustále to chce , abych zakoupil Microsoft 365.

hodnocení

0x
Ale to co je vestavěné ve Windows už se snad ani Defender nejmenuje a nejdete to přesně tam, kde vám ta tabulka píše (zabezpečení Windows, tam se dostanete přes nastavení).
Pro fungování tohoto základního zabezpečení a antiviru není potřeba nic dalšího stahovat. A dá se tam tuším i nastavit, aby se zobrazovala ikona v oznamovací oblasti.

111®
hodnocení

0x

ti to nabízí Otevřít aplikaci Zabezpečení systému, na to jsi již klik?

hodnocení

Tohle...

Když kliknu pravou myší na panel nástrojů - nastavení hlavního panelu - teď mi tam měla být nastavit ikonu zabezpečení Windows , já to tam vůbec nemám.

Windows defender logo #2

111®
hodnocení

0x

A co na této stránce "Spustit zabezpečení Windows"? A zelený ikonky u nabídky máš..

hodnocení

Vše vypadá ok . Ale chci to logo se zelenou fajfkou , zatím je bez .

Windows defender logo #3
Mám dojem že ta zelená fajfka se ukáže až po rychlé kontrole.
Pravou myši na ikonku a spustit rychlou kontrolu
hodnocení

Když kliknu pravou myší na modrou ikonu opakuji vyskočí okno o zakoupení Microsoftu 365.

111®

a proč pravou?

Je to rychlejší.

Windows defender logo #4
hodnocení

Prostě když kliknu na modré logo Windows security vyskočí okno o zakoupení Microsoftu 365.

hodnocení

Tohle to neustále vyskakuji o zakoupení 365 . Účet Microsoftu mám a jsem přihlášený.

Windows defender logo #5
Windows defender logo #6

111®
hodnocení

0x

chtít můžeš ale když to naprogramovali na modro, tak jedine stáhnout ikonu, přebarvit a vrátit..čemu vadí jiná barva?

hodnocení

Jdi se léčit zelená fajfka znamená že počítač je v dobré kondici je zabezpečený. Když tam zelenou fajfku nemám nemůžu vědět co je s pc.

111®

Tak si trhni..

hodnocení

Vždyť se to tam hned píše... takže co mám dělat?

Windows defender logo #7
Nemáte tam ještě nějaké zbytky od toho avg?
Odinstaloval se pořádně?
Může něco blokovat.
Zde odinstalator Avg
support.avg.com/...

hodnocení

0x

Aplikace Microsoft Defender je součástí předplatného Microsoft 365 Family nebo Personal.

Pokud hledáte informace o antivirovém programu Microsoft Defender, který je integrován do systému Windows, podívejte se do části Stay protected wi/... / Zůstaňte chráněni pomocí zabezpečení systému Windows.

Zabezpečení systému Windows je integrováno do systémů Windows 10 a 11 a zahrnuje antivirový program Microsoft Defender Antivirus.

Pokud máte nainstalovanou a zapnutou jinou antivirovou aplikaci, Microsoft Defender Antivirus se automaticky vypne. Pokud jinou aplikaci odinstalujete, program Microsoft Defender Antivirus se opět automaticky zapne.

Podívejte se ve správci úloh, zda vám běží služba "Antimalvare Service Executable"- když ne, je třeba ji spustit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]