Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučná grafická karta při zapnutí PC a nereaguje obraz monitoru

Od: ragy odpovědí: 5 změna:
Zdravím mám problém Při zapnutí Stolního počítače je hlučná grafická karta a zní jako by se neustále restartovala ani obraz nenaběhne. Grafickou kartu jsem přepastoval + vyfoukal a vyčistil od nečistot a stále se děje to samé.. zkusil jsem obraz i přes analog a odpojil grafiku PC normálně běží ale obraz přes anolog nejde a bohužel nevím přesně kde najít název atd základové desky vím jen že je to Gigabite.. Grafická karta je MSI GeForce RTX 2060.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x
Gratuluji. Řešit problém jako první tím co se dělá až když vše ostatní selže, protože už není co zkazit byl opravdu super nápad... Teď už nezbývá než jít pro novou grafiku a doufat, že to bude fungovat.
Naštěstí pro vás jste asi nic nerozbil. Pokud tam není integrovaná grafická karta tak žádný obraz nebude. Navíc by mne zajímalo jak jste došel na to, že PC normálně běží, když nejde obraz?

hodnocení

0x
Dočetl jsem se jen k tomu "přepastoval"
Co to je zase za módů?

ragy
hodnocení

No vzhledem k tomu že jsem se několikrát ptal známých + koukal na internet než jsem grafickou kartu otevřel zkusil vše. Co bylo možné. Po té jsem grafickou kartu otevřel zbavil staré pasty po 6 letech.. a nanesl podle prodejce pastu a vyfoukal od nečistot.
mathew
No tak nezbývá než koupit novou. Nebo čekáte, že vám řekneme, které spoje máte přepájet, aby zase fungovala?

anonymus
hodnocení

0x

Asi Vám odpovědi moc nepomohly. Zkuste tohle : Najeďte do BIOSu (UEFI) a podívejte se na monitor teplot (CPU, skříň) a nastavení teploty pro vypnutí PC. Pokud se do "BIOSu (UEFI)" nedostanete přes RTX a nebude automaticky zvolena integrovaná grafika, musel by se zvolit reset desky, aby naskočila defaultní integr. grafika. To je zatím k desce. Pokud by bylo vpořádku, tak přepnout na RTX. Pokud chvíli vydrží, tak zvolit start Win v nouzovém režimu a pokud by šel spustit v tomto režimu monitor RTX (v mém případě Afterburner), tak se podívat na rychlosti ventilátoru(ů) grafiky. Limit teplot apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]