Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spárování myši s notebookem

Od: jas odpovědí: 4 změna:

S novou dozdrátovou myší mám po pár měsících problém.V Datartu mi ji před měsíci spárovali,ale teď nemám možnost a hledám,jak na to.Musím mít nastaven bluetooth na ntb- u? A zvádnu to sama? Návod nacházím,ale bluetoth nemám na ntb.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

jako oznámení dobrý ale nevíme co je to za Mouse...ani typ ani jestli je bezdrát Wifi nebo jaká..

jas
hodnocení

Mám připojení přes kabel,ne wifi,myš se jmenuje connect IT,USb mám v ntb,zkouším,jak psáno,6 sec.,po xté,nesvítí, nejde...Bt si musím nainstalovat napřed?.dík

hodnocení

2x

Bezdrátovou myš můžete spojit s notebookem přes BT nebo adaptérem do USB, který je k myši přibalený. Jestli to zvládnete sama by poradil pan Lorenc.

hodnocení

2x
Pokud bt : myš: tajným chhvatem dle manuálu, např. Pravé+střední na 5s. Uvede mýš do pairingu. Pak vyhledat a vybrat vnoťásu.
Funguje to třeba až na pátý pokus, pokud to blbne smazat v skryt*ch zařizenich. Jestli byla připojena předem. Někdy to chce kód 0000. Někdy nechce.
Pokud dongl: funguje outof box

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]