Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde tisknout černobile

Od: elaa odpovědí: 12 změna:

Dobrý podvečer, potřebovala bych poradit mam tiskarnu EPSON XP 452 vymenila jsem nove barvy a presto mi to tiskne jen ruzove.Potrebuji vytisknout cernobile smlouvu a nejde nic.Děkuji co stím.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

1x
Odnést do sběrného dvora a koupit funkční tiskárnu takže žádnou na které je napsáno Epson. Taky jsme ji jednou koupili, nic horšího jsem nikdy neměl...
Případně to můžete zkusit vyčistit, ale žádný zázrak bych nečekal.

Epsony jsou dobré, ale musí to být kvalitní tanková tiskárna

Já měl Epson zase jako nejlepší inkoustovku. A teď nakonec už mám taky. Vidím pohled na věc tak, že spíš je to o štěstí a o typu... Ne o značce. Jinak Epson byla vždy záruka určité kvality. Nejhoší byl HP. Vystřídal jsem asi 4 za život (inkoust) . 1x Brother a 1X Canon. Tam u HP byla jediná výhoda, že když netiskla, tak se zakoupila nová cartridge za 1300 Kč... :(

Ale to už je taky moc dávno...

thetruth

Epsona jsem měl. Tankového. V záruce 2x odešly hlavy, hned po záruce potřetí -> nerentabilní oprava -> šrot. Nyní mám tankový Brother, kupován někde 2018-2019. Bez závady funguje dodnes.

pr

Měl jsem kdysi Epsona a soužolo mi to docela dobře 12 let. Nyní mám inkoustovou HP a ta mi slouřží také dobře bez problémů už 15 let.

ales
Mám tiskárnu asi 5let a doteď bez chyby.

hodnocení

0x

Musíte na tiskárně nastavit tisk jen černou kazetou a v nastavení tisku dát černobílý tisk., pokud to lze. Jinak pokud to tiskne růžově, jsou špatné nebo zanesené kazety. Je nutné je nechat ovladačem tiskárny pročistit, a pokud to nepomůže, tak vyměnit.

elaa
hodnocení

Mám to nastaveny tisknout černobile a vyjizdi prazdny papir. a kdyz dam barevne tak vse tiskne ruzove

pr

Pokud to před výměnou barev tisklo černě bez problému tak to vypadá na asi nějakou vadu s černou kazetou. Stává se to občas když se popužívá neoriginální opakovaně plněné kazety. V takovým případě je řešením zkusit tu kazetu s černým inkoustem vyměnit za jinou.

kdosi
hodnocení

0x

Pro domácí tisknutí používám černobílou laserovku, protože na rozdíl od inkoustu toner nezasychá. A taky ta moje asi nemá nějaké kurvítko proti výměně náplní, takže tisk vyjde levně a není problém, že tisknu málo a občas.

Kvalitní inkoust - tankový -taky nezasychá. A tiskne za jednotky halířů černobíle nebo barevně.

hodnocení

0x

Nemohla jste nacpat růžový toner tam, kam patří černej?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]