Nejste přihlášen/a.
Dobrý podvečer, potřebovala bych poradit mam tiskarnu EPSON XP 452 vymenila jsem nove barvy a presto mi to tiskne jen ruzove.Potrebuji vytisknout cernobile smlouvu a nejde nic.Děkuji co stím.
Já měl Epson zase jako nejlepší inkoustovku. A teď nakonec už mám taky. Vidím pohled na věc tak, že spíš je to o štěstí a o typu... Ne o značce. Jinak Epson byla vždy záruka určité kvality. Nejhoší byl HP. Vystřídal jsem asi 4 za život (inkoust) . 1x Brother a 1X Canon. Tam u HP byla jediná výhoda, že když netiskla, tak se zakoupila nová cartridge za 1300 Kč...
Ale to už je taky moc dávno...
Epsona jsem měl. Tankového. V záruce 2x odešly hlavy, hned po záruce potřetí -> nerentabilní oprava -> šrot. Nyní mám tankový Brother, kupován někde 2018-2019. Bez závady funguje dodnes.
Musíte na tiskárně nastavit tisk jen černou kazetou a v nastavení tisku dát černobílý tisk., pokud to lze. Jinak pokud to tiskne růžově, jsou špatné nebo zanesené kazety. Je nutné je nechat ovladačem tiskárny pročistit, a pokud to nepomůže, tak vyměnit.
Mám to nastaveny tisknout černobile a vyjizdi prazdny papir. a kdyz dam barevne tak vse tiskne ruzove
Pro domácí tisknutí používám černobílou laserovku, protože na rozdíl od inkoustu toner nezasychá. A taky ta moje asi nemá nějaké kurvítko proti výměně náplní, takže tisk vyjde levně a není problém, že tisknu málo a občas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.