Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zakoupil jsem si notebook zn. Acer a rád bych stáhnul nějaké aplikace mimo Microsoft Store, ale nedaří se mi vypnout režim S. Po kliknutí na ZÍSKAT se objeví NĚCO SE STALO A UPGRADE NEMOHL ZAČÍT. Pomohl by někdo? Moc díky.
Co je ten režim S A jaké jsou ostatní režimy tohoto notebooku? Které další notebooky taky mají režim S. Slyším o tom poprvé. Kde se ty režimy přepínají
Režim S se pokud vím vypnout nedá.
Najděte stažený instalační soubor na disku a rozklikněte pravým myšítkem. Najděte Vlastnosti a na záložce Obecné by dole mělo být Zabezpečení že soubor pochází z nedůvěryhodného zdroje, zaškrtávátkem to zkuste opravit.
Měl by jít vypnout, kdysi (2-3roky zpět) jsem se o to pokoušel na počítači známého (Win10), začalo to načítat, nechaly jsme to 32 hodin stát a nic, pak se o to pokoušel ještě několikrát sám v průběhu měsíce a pořád nic.
Ale mělo to dobrý konec, nakonec se tam dal Mint a od té doby sem s tím počítačem žádné SW problémy neřešil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.