Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Web Dupe filmy

Od: jarojetu® odpovědí: 17 změna:

Mám dotaz. Narazila jsem na Web Dupe. shlédnou filmy zdarma. Mám dotaz, jestli je to opravdu zdarma, a jestli je to legální, a při sledování filmu, kolik si vezme Mg?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

indu
hodnocení

0x

A nějaký odkaz na ten Web Dupe by nebyl? Jestli je to opravdu zdarma to tam snad by mělo být někde napsané. Pokud ti tam jde přehrávat filmy bez toho aniž by jsi za to musela něco předem zaplatit tak to asi zdarma bude, Jestli je to legální tak to nedokážu posoudit. Nevím co je to Mg.

hodnocení

0x
Myslím ,že žádná elektrárna nejede na hořčík.sledování je legální

mathew
hodnocení

0x
Pokud se můžete na film dívat aniž by to po vás chtělo peníze tak to zdarma je. V ČR to legální je. Asi myslíte GB, protože technologii založenou na Mg, která by s tím souvisela ještě neznám. Pokud nejedete přes mobilní data tak vám to může být jedno a u dat záleží jaký máte tarif...
hodnocení

Jý myslím to, kolik mi to vezme to sledování z úložiště GB mám tam jenom již 155 gb volných ze 222 Gb. tak to sleduji děkuji

Co to je Web Dupe? Ještě jsem o tom neslyšel. Ale pokud si film nebudeš stahovat tak to nevezme z úložiště vlastně nic.

hodnocení

Web Dupe je to nový online filmy.. Nabídka je tam skvělá, ale je nutno se registrovat, pak je to zdarma. Docela mne to zaujalo, i když mám Netflix a voyjo, přesto, si tam každý najde co hledá.

Pravda, je tam ledacos, ale většinou ptákoviny. Asi jako všude.
S pydlou v zádech tam nenajdeš.
ben®
Bene, díky za snahu. Ale tento kus mám již dávno stažený ve svém archívu.
Já to uvádím vždy jako odpověď těm, co tvrdí, že není třeba nic stahovat domu, že se vše najde na běžných online platformách. Něco podobného je legendární Charleyova teta, s Lipským.
ben®
jenyk - rozumím, ale jistý jsme si nebyl, tak jsem pro jistotu přispěl .
Bene, jasný. Ještě jednou děkuji za snahu, i když v mém případě zbytečnou.
hodnocení

Tato poradna je skvělá, a nejskvělejší je, že to tady ještě opravdu funguje, je vidět, že to vede ten správnej člověk. Děkuji všem za odpověď.A ještě dodám, nenajdu tu nikdy hrubé napadání a urážky, jako je to jinde na webech, včetne FB. No hrůza a děs, jak se tan lidé osočují. a urážejí. Je tady slušno, jen tak dál. OK. Děkuji, že jste.

indu

"je vidět, že to vede ten správnej člověk.", "nenajdu tu nikdy hrubé napadání a urážky,", "Je tady slušno,"
Tak to snad nemyslíš vážně. Je vidět, že tu na poradnu asi nechodíš příliš často a nečteš mnoho zdejších diskuzí. Zrovna v této diskuzi je to v pořádku, ale jsou i mnohé jiné kde napadání a urážky jsou běžné a slušnost tam je snad něčím nežádoucím. Ti co by to tu měli hlídat na to často kašlou nebo to záměrně přehlížejí, protože i oni si tu občas neslušně zařádí. Jinak poradna je to dobrá, ale tam kde to nikdo nemoderuje to téměř vždy ovládnou neslušní kteří si tam řádí jak se jim zachce.

hodnocení

Aha? Tak to je fakt, že často nechodím, ale nikdy jsem se tedy nesetkala, s hrubou odpovědí, Asi mám štěstí. No tak to je mi líto, že i v této poradně se najdou neslušní, a hrubiáni. Je to smutné, ale děje se to, , občas mi to hlava neber. Ale děkuji všem za odpověď, a možná opět příště. Web Dupe, opravdu dupe!

indu

Pokud tu na poradnu často nechodíš a příliš nečteš různé zdejší diskuze a nezapojuješ se do ních tak můžeš nabýt dojem, že je to tu zcela v pohodě a že se tu všichni chovají velmi slušně. Nikdo to tu téměř vůbec nemoderuje a zdejší pravidla jsou tu pouze návodem co je tu žádoucí nedodržovat. Stačí tu např. v některé diskuzi slušně vyjádřit na něco trochu jiný názor než jaký ho mají jiní a ten si obhajovat a hned se tam proti takovému spustí neslušný útok formou hrubého napadání, pomluv a ironie.

hodnocení

Tak asi jako všude , nejhorší jsou snad sociální sítěm tam to tedy opravdu vře. Jistě víme všichni o čem mluvím. kolikrát, by Vás nejraději zadupaly do země, za to, že máte jiný názor na věc. Smutné. Mějte se rádi lidičky. každej jsme jinej, ale unikát. Važme si toho, že jsme.

indu

"Mějte se rádi lidičky." To je sice velmi dobrá rada, ale někteří ji jsou ochotní respektovat pouze do chvíle dokud všichni s ními souhlasi a přiznávavají jim pravdu. Jdyž si ale někdo dovolí nesouhlasit a mít jiný názor tak pak často nastává nenávistný útok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]