Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradte prográmek na stahování mp3 a videí z youtube. po update pc mám poslední windows a stahování mi již nejde
Mě se osvědčil yt-dlp, ale ne každý si tyká s příkazovou řádkou. Nicméně trvám na tom, že napsat yt-dlp<mezera> a k tomu ctrl+v odkaz zkopírovaný z prohlížeče (v desítkách to funguje stejně jako ve dvoulitrech, v XP, Vista, 7 se musí zapnout režim rychlých úprav nebo něco takového) snad zvládne i člověk, co si s příkazovým řádkem netyká.
V linuxu je potřeba přidat shift (ctrl+shift+v), ale zase tam se historie příkazů uchovává, takže to yt-dlp neni potřeba psát. To jen tak mimochodem.
Pro stahování zvuku je nějaký postup (je možné říct si jaký datový proud chcete), ale stačí dát -t jako parametr a nemažou se jednotlivé složky po jejich sloučení, takže stačí pak zachovat jen ten zvuk (snad jen jestli máte omezený internet stojí za to pátrat po tom, jak nestahovat obraz).
Předtím jsem používal youtube-dl, ale ten fork yt-dlp ho svými přednostmi překonal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.