Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovaní Youtube

Od: stohoven odpovědí: 5 změna:

Ahoj, poradte prográmek na stahování mp3 a videí z youtube. po update pc mám poslední windows a stahování mi již nejde

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Užívám léty osvědčený Youtube Downloader:

yt1s.com/...

vloží se odkaz a lze nastavit i kvalitu videa. Například pro stažení návodů (oprava auta, vrtačky, mixérů...) často stačí 360dpi a tím mnohem menší soubor.

hodnocení

1x

Už to tady bylo psáno několikrát.

V příkazovém řádku stačí umazat ube takže místo youtube bude yout

Nejdou ale soubory s 1080...

mll
hodnocení

0x

Mě se osvědčil yt-dlp, ale ne každý si tyká s příkazovou řádkou. Nicméně trvám na tom, že napsat yt-dlp<mezera> a k tomu ctrl+v odkaz zkopírovaný z prohlížeče (v desítkách to funguje stejně jako ve dvoulitrech, v XP, Vista, 7 se musí zapnout režim rychlých úprav nebo něco takového) snad zvládne i člověk, co si s příkazovým řádkem netyká.

V linuxu je potřeba přidat shift (ctrl+shift+v), ale zase tam se historie příkazů uchovává, takže to yt-dlp neni potřeba psát. To jen tak mimochodem.

Pro stahování zvuku je nějaký postup (je možné říct si jaký datový proud chcete), ale stačí dát -t jako parametr a nemažou se jednotlivé složky po jejich sloučení, takže stačí pak zachovat jen ten zvuk (snad jen jestli máte omezený internet stojí za to pátrat po tom, jak nestahovat obraz).

Předtím jsem používal youtube-dl, ale ten fork yt-dlp ho svými přednostmi překonal.

jocch

to je zajímavé. Dokáže to stahovat i celé seznamy videí nebo kanály?

Stáhnul jsem si ten exe soubor, ale píše mi to že se to kliknutím myši nespouští, ale musí se to spouštět přes terminál. Jakým příkazem se to spouští?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma stahování z youtube

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]