Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Whatsapp - stav online

Od: bara odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Od minulého týdne mám nový telefon. Synchronizace proběhla v pořádku, historie zpráv se přetáhla. Nicméně, kontakt na whatsappu nevidí z ničeho nic moji profilovou fotku, aktivitu, nic, já jeho ano. Zprávy si posílat můžeme. V čem by mohl být problém? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, chyba je v Nastavení (tři tečky vpravo nahoře), kde si to kontakt (Vy) musí (nebo také nikoliv) povolit. Nastavení - Soukromí - Naposledy a online - a tam např. Všichni nebo Moje kontakty. U profilové fotky to je obdobné. Zdravím!
bara
hodnocení

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Nicméně, tím to není. Nastaveno mám viditelné pro kontakty. A jeho v kontaktech uloženého mám. Jeho aktivitu vidím, ale on nevidí mě a ani profilovou fotku.

ben®
bara - tak, ať si zkontroluje Nastavení onen kontakt, se kterým máte problém (napište mu to, resp. pošlete odkaz na tuto stránku).
bara
hodnocení

Má to prý všechno OK. Nevím, jestli je to tím, že mám nový telefon. Nevím jak to mezi sebou znovu synchornizovat, aby to bylo OK.

ben®
bara - je mně to líto, ale další nápad už nemám. Je tam nějaký zádrhel, tak možná na to zde přijde někdo jiný.

111®
hodnocení

0x
Treba ze není zapnuto šmírovat.
bara
A kde to prosím najdu? S ostatními kontakty nemám problém. Pouze s tím jedním.

111®
hodnocení

0x
Kdxz neni problem s ostatnimi, nnehledejte ho u sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]