Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Najednou mi začalo vyskakovat okénko monitor výkonu na monitoru..
Chtěl jsem se zeptat jak toto trvale zrušit, abych stále nemusel to rušit křížkem.
Nevím co jsem kde zmáčknul, ještě před týdnem se nic takového neukazovalo.
Jsem jen uživatel, nevím co s tím zrušit.
Děkuji za radu co s tím

0x
doplněno 27.08.24 19:05: misa503 - podle ikony (je stejná jako u té nechtěné tabulky) to je ta první položka v CCleaneru (ostatně, už to zde psal někdo dříve). Je tam možnost Uspat, tak ji zvolte.
doplněno 30.08.24 10:22: misa503 - jak jsem Vám již psal, tak názvy programů v CCleaneru jsou v angličtině, tak nepište, že je tam máte v češtině, když potom zde vložíte obrázek, kde je ta angličtina vidět. Advanced SystemCare je první položka v té tabulce a tam se zřejmě skrývá ten problém, který by se uspáním mohl vyřešit. Začínám mít dojem, že řešit nic nechcete nebo si tady z nás děláte jen legraci. Konejte bez ohledu na jazykovou vybavenost
Uspat to nejde. Musel bych mít Profesionální verzy. Angličtinu nikde nevidím. Proč bych si dělal legraci? Zkouším co mi zde nevrhuje se a nic nezabírá
0x
Method 1: Go to ASC Settings > Click General Settings > Tick the item "Enable Performance Monitor and load at Windows startup > Click the OK button.
Method 2: Right-click on the ASC icon in the system tray > Select Open Performance Monitor.
If it disappear again, please follow the steps below to send the debug file to us via the email feedback@iobit.com for further checking.
Download the tool from cdn.iobit.com/... Then double-click to run this tool on the PC with the problem and click "Save report". After it finishes, you will get a pop-up window to tell you where the report file IObit_Debug_Info.zip is saved. Click the "OK"button to open that saved folder. Please send the zipped file to us.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.