Dobrý den, proč mi to nejde? Kdyby mě zablokovali tak bych to nemohla ani napsat, ja jsem to napsala, odeslala, viděla náhled a pak už to tam nebylo. Chtěla jsem jen napsat, to co píšu skoro vždycky, že má někdo otevřený auto aby si je zavřel před deštěm. Nakonec se tohle vyřešilo samo, u auta už někdo byl než začalo pršet, ale když půjde o něco co se pak samo nevyřeší tak jim ani nemám jak dát vědět, jinak fotky psích ho*en tam jsou každý den 3x,
Takže obcházíš auta známých, jestli náhodou nemá otevřený auto a napíšeš mu, Alfréde, máš otevřený okno u auta a blíží se déšť, zavři si to. Nebo tomu rozumím úplně blbě?
Ne, ale je zvyk, že se napíše, jen tak, do prostoru určeného třeba Ostravě: tam a tam je otevřené auto a naprší do něho, svítí auto, našel se pes tam a tam, našly se klíče, našel se mobil, nenašel někdo peněženku se stravenkami? V buse xx jsem zapomněl batoh, atd. Nikdy jsem ale nečetla třeba: zaběhl se, zratil se manžel. A) Vraťe B) Nechejte si ho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.