Nejste přihlášen/a.
Zdravím a zaroveň vás prosím o radu jak mám přenest soubor(film) nab usb flashdisk. Místa mám na něm dost , ale nelze jej presunout, prosím poradte jak to provést, děkuji.
Soubor mám v ntb a chci si ten film uložit na flešku at si ji pak mohu použít v TV a přehrát
Tento počítač - pravým myšítkem klepnout na příslušné zařízení (tedy G), pak vybrat druh souborového systému NTFS. Při této akci bude disk vymazán a nic na něm nezůstane
A určitě umí jeho televizor NTFS?
Jéje, to jsou potíže, o síťovém přenosu jsme neslyšeli? Filmy na fyzických nosičích jsem přenášel naposledy tak před 15 lety, posledních 10 let se to dělá úplně jinak...
A to jsem pracoval i s disketami 5,25 " )
(Jen jsem smazal příspěvek, který sem se rozhodl smazat tímto způsobem, protože normálním způsobemm smazat nejde)
fat32 má max. velikost souboru kolem 4GB, proto se tam film nedá dát. Pomůže přeformátovat flešku na jiný formát. Více třeba na kingston.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.