Nejste přihlášen/a.
Čas od času jsem si na www.imikimi prohl. obrázky ,někdy jsem si je i uložil.Jaké je pro mě překvapení, že na stejném notebooku, stejném imikimi mi uložení obrázku prostě nejde.Dělám něco špatně? J.
Koukám jako na imikimi neregistrovaný na obrázky na jejich hlavní stránce a dalších stránkách po kliknutí na obrázek na hlavní stránce a ze zdrojového kodu těch stránek je vidět, že to neposílají jako obrázky, ale úmyslně to šifrují, aby se to sice zobrazilo, ale nešlo ty obrázky ukládat.
Nevím, jak to posílali předtím nebo jak a kde jste ty obrázky stahoval. I teď jde stáhnout vždy celá stránka těch náhledů obrázku a z takto staženého náhledu celé stránky pak můžete ten jeden konkrétní náhled vyříznout grafickým programem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.