Nejste přihlášen/a.
Ahoj, proč se ve složce některé obrázky zobrazují a některé ne?
Windows ukazuje náhledy u toho, co má indexované, ostatní trvaji opravdu hodně dlouho.
V Double commanderu pomáhá ctrl+r (refreš), ale v průzkumníku windows to nepomáhá.
Jsou tu samozřejmě i varianty poškozených souborů.
Průzkumníky ani ve windows ani v linuxu moc nepoužívám (beru to jako nouzovku, mám na správu souborů ten double commander), tak jen pro zajímavost zkouším a náhledy souborů, co se vejdou do okna jsou načtené za pár sekund. Vím jistě, že ve windows to tak rychlé není. Když odroluju jinam, hned se náhledy ukážou (zase jen pár sekund prodleva), mezitím se na pozadí načítají ostatní, ale přednostně asi ty, co jsou vidět.
Tohle snad neni na reinstal, windows by si snad na náhled měl vybrat jeden program, respektive má nastavený jeden (a základní typy by měl mít v jádře, nebo ne?).
Spíš doporučuju nespoléhat se na windows, a použít nějaký program na fotky, dobrý je irfan, ale poslouží i třeba double (nebo total) commander. Ten Double commander bere náhledy ze stejného zdroje jako windows (tj. thumb.db), ale nějak donutí systém k refreši té databáze. Total commander má náhledy svoje, nezávislé na práci operačního systému.
Mě teda přijde, že čeká dost dlouho, než vůbec začne začne náhledy, které (asi) nemá načtené do foroty, načítat. Čeká jestli si to prohlížení nerozmyslím, nebo tak, nikdy jsem po tom nešel. To, co píšete, to mi dělá linux, na SSD moc dat nemám, takže 3GB/s neocením a z HDD je ta prodleva (která ale dělá max. pár sekund) znát i když ničemu nevadí, jen to tam prostě naskáče před očima.
ty ikony se normálně zobrazovaly až teď se zobrazují jen některé. Ale jak jsem psal - když na ně kliknu, tak se brázek ukáže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.