Nejste přihlášen/a.
Omlouvám se, že přímo neodpovídám na dotaz, ale moje první zkušenost s micro SD karou je taková, že jsem kdysi do kamery koupil poměrně velkou a na dnešní poměry dost drahou kartu, zasouval jsem ji jako vzácnost v kumbálu do kamery nehtem palce a lup, vystřelila ven.
Dodnes jsem ji nenašel, nejspíš skončila ve vysavači..
Ale po nějaké pomůcce se nepídím, protože vím, že bych ji v případě potřeby stejně neměl po ruce. Ono i když ten malej šušeň člověk z něčeho vytáhne, tak vůbec nemá jistotu, že ho mezi prsty najde, než s ním třeba dojde k počítači.
Já zase koupil do kamery normální SD taky dost drahou protože velkou a rychlou (no na dnešní dobu 32 giga a třída 10 je standard za stovku ale tehdy to stálo přes litr) a po několika zasunutích a vysunutích se totálně rozpadla, mám z ní dodneška někde ten vnitřek, který ale nesepne spínač přítomnosti karty (holt "less plastic, mo´ live" znamenalo tenkou skořápku). Takže od té doby radši kupuju mikroSD, kdyžtak se jenom zničí adaptér. A je to právě dost problém, když spadne na zem, ji najít. Ale mohlo to být horší, mohl jste ztratit kartu s cennými záběry, prázdných karet jsou plné obchody, to je jen otázka peněz, rodinná videa ale nekoupíte za žádné peníze.
Třeba druhá SD karta. Koruna mi přijde moc tlustá. Stejně jako klíče. Jo některé věci jsou opravdu udělané pitomně. Ale dokud je to takový ten klik-klak systém, co se zamačkne a ono to vyjede je to ještě dobré. Některé věci to mají tak, ža se to musí vytahovat a na to se musí šaškovat s pinzetou. Teď si tak narychlo nevzpomenu, myslím že to mělo raspberry, ale možná jen když se dalo do určité krabičky, protože samotné rpi je celkem ještě v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.