Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DownloadHelper - Nelze stáhovat

Od: alien8* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,
Prosím vás o malí help. Kdysi jsem sem psal... došlo to až k tomu, že mi bylo poraděno používat doplňek do Mozilly Video DownloadHelper. Dlouho jsem to používal, ale teď najednou jeden den normálně nahoře klasiky kliknu na tři bublinky a vyskočí mě co můžu stáhnout. No a teďka na to klikám jak chci a nic se neděje, správce stahování se ani neukáže. Zkoušel jsem reinstalovat doplňek, ale stále nic :( Nevíte prosímvás čím by to mohlo být? :) Děkuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

No, některé stránky ho dokážou blokovat nebo nemají formát, který DH podporuje

alien8*
hodnocení

No, právě, ono mi to šlo uplně všude... a najednou to nejde vůbec nikde, normálně mě tam vyjede co jde stahovat, ale po kliknutí se vůbec nic nestane. a Zkoušel jsem to snad z milióny stránek, všude stejný výsledek. :(

celp*

Vyzkoušet poslední aktualizaci Mozilly a znova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]