Nejste přihlášen/a.
5x
doplněno 08.08.24 21:23: Myslím, že v tom textu je příslib pomoci, resp. na stránce tam uvedené si snad za 200 Kč koupíte odkodování. No, nevím.
3x
nahrajte některou z požadovaných věci sem id-ransomware.malwarehunt/... zujstite jestli souobry půjdou dešifrovat (není to však 100%)
2x
Aktivovali ste vlastnym pricinenim sifrovanie suborov a kluc na desifrovanie vam poskytnu za poplatok. Poucte sa pre buducnost a neverte divnym mailovym adresam. Zatial odporucam cistu reinstalaciu windows a potom si svoje subory obnovite zo zalohy (ktoru zrejme nemate, lebo kto klika na hluposti, ten ani nezalohuje).
Autor toho programu je nějaké HODNĚ pitomé děcko. Tak 14 let max.
Obsah té focené složky mi přijde velice podezřelý ale budiž. Každopádně s tímhle by se možná i mohlo vyplatit jít na policii protože pokud je to, velmi blbé, děcko z Čech, mohlo by i dostat zaracha.
No a když už tě to tak zajímá, co říkáš na ransomware co jsem naprogramoval?
Samozřejmě jenom pro vzdělávací účely.
A je mi 11.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.