Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký internet?

Od: honzino odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, prosím, jakého poskytovatele vybrat pro internet 250mbps? O2 či t mobile?
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den,

pokud je to přes VDSL, tak je to celkem jedno, protože síť je od Cetinu a oba operátoři si ji pronajímají. Takže ať si vyberete kohokoli, tak to půjde stejnými dráty.

A co se spokojenosti s operátory týče, tak z mé zkušenosti je to také celkem jedno - vždy se najdou problémy i body, se kterými budete spokojen.

Asi bych si vybral toho, u koho mám ostatní služby (zpravidla možnost slevy za "věrnost"). Pokud zvažujete i O2TV/Magenta, tak bych řekl, že O2TV je více propracovanější. Nebo aspoň byla před pár lety, kdy jsem ji využíval.

mathew
08.08.24 16:13
hodnocení

0x
Třeba O2

hodnocení

0x

Takového, který tu rychlost na vaí adrese umí. Nejde to říct obecně.
Na stránce operátora zadejte Vaši adresu a vyhodí to rychlosti, které tam jdou zřídit.

honzino
hodnocení

Oba poskytovatele nabízejí stejnou rychlost. Jde mi spíš o spolehlivost a rychlost vyřizování

hodnocení

0x

mrkněte na mapainternetu.cz/... napište tam sou adresu ukaže vám to jaké poskytovatele a na jaké technologii u vás jsou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]