Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FCB zablokoval účet, z nového nemůžu vkládat inzeráty

Od: ferda odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, FCB mi zablokoval účet - nic nelegálního jsem nedělal, žádné problémy, zničehonic,jako důvod uvedli, že je podezření,že se do něj někdo naboural. Poslal jsem jim i žádost o odblokování s kopií pasu,ale to bez odůvodnění zamítli. Podpora neodpovídá. K zablokování došlo poté,co jsem vytvořil účet na prodej jízdního kola na Marketplace a inzerát nasdílel do hodně prodejních skupin,asi mysleli,že jsem automat atd. Vytvořil jsem si novýFCB účet. Zkusil jsem dát, jen abych viděl,zda to jde, inzerát na Market place - ten mi přidali,ale rovnou mi napsali,že víc inzerátů podat kvůli omezené kapacitě nemohu. Do skupin,kde jsem členem (opět jsem s novým účtem do těchto skupin z nového účtu vstoupil, třeba do skupiny pro sportovce,chovatele ptactva atd.) nemohu psát příspěvky, FCB je automaticky odebere. V prodejních skupinách (taktéž jsem do nich vstoupil z nového účtu, připojil se do nich znovu) nemohu ani inzerovat, příspěvky jsou odebrány. Příspěvky ve skupinách číst mohu, psát do nich a inzerovat nemohu. Co se to děje? Připomínám, že nejsem zločinec, nikdy jsem problémy na FCB neměl, maximálně jsem byl v různých zájmových a prodejníh skupinách. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

2x
Těch skupin je kolik 10,20,50,100...?
Se nedivím,že vás omezili...
Dejte si inzerát na Bazoš a nebo založte vlastní komunikační platformu...
ferda
Sdílel jsem jednorázove do 8 skupin.Jinak nic neprodavam,jen kolo.Na Bazosi se neprodalo,ideální inzerovat ve skupinách v okolí bydliště.Jde mi o to,že nemohu ani psát do zájmových skupin,kde jsem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]