Netflix je placená služba videa na vyžádání (VOD = Video On Demand). Kodi je software pro multimediální centra. Přes KODI se asi dá sledovat streamované video a asi i ten netflix, nevím, nemám s tím zkušenosti, nemám doma internet, abych to mohl zkusit, ale bylo by divné, kdyby to nešlo. Takže mi to nepřijde jako volba buď a nebo.
Záleží, jaké máte požadavky a taky jaký doplňek v Kodi budete používat. Za mě je Kodi takové poloamatérské, ale mnohem lepší výběr filmů. Netflix je profi, ale americké akční filmy a romantické komedie mi moc neříkají.
Na Kodi potřebuješ účet třeba na webshare, kde zaplatíš něco málo a pak v Kodi můžeš sledovat vše, co webshare nabízí (a toho je fakt hodně). Samozřejmě jsou i jiné stránky než webshare. Na Netflixu si přehraješ jen jejich věci. A teď ta zásadní věc. Netflix je legální, webshare ne. Rozhodnutí je na tobě.
ludaodvedle
tak ten webshare je v čr také legální, stahovat (streamovat) filmy můžeš kolik chceš, nesmíš sdílet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.