Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netflix nebo Kodi

Od: begi25® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Prosím co vybrat,Netflix nebo Kodi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

3x

Netflix je placená služba videa na vyžádání (VOD = Video On Demand). Kodi je software pro multimediální centra. Přes KODI se asi dá sledovat streamované video a asi i ten netflix, nevím, nemám s tím zkušenosti, nemám doma internet, abych to mohl zkusit, ale bylo by divné, kdyby to nešlo. Takže mi to nepřijde jako volba buď a nebo.

hodnocení

1x

Každé je na něco jiného, jedno je platforma, druhé přehrávač. Za jedno se platí, druhé je zdarma. Já nepoužívám nic z toho a také žiju.

riva
hodnocení

1x

V sudé dny Netflix a v liché Kodi. V obou případech zásadně český dabing, aby si mozek odpočinul.

A pokud náhodou padne nula, tak jít ven.

makk
hodnocení

1x

Záleží, jaké máte požadavky a taky jaký doplňek v Kodi budete používat. Za mě je Kodi takové poloamatérské, ale mnohem lepší výběr filmů. Netflix je profi, ale americké akční filmy a romantické komedie mi moc neříkají.

kaliopka
hodnocení

0x
Na Kodi potřebuješ účet třeba na webshare, kde zaplatíš něco málo a pak v Kodi můžeš sledovat vše, co webshare nabízí (a toho je fakt hodně). Samozřejmě jsou i jiné stránky než webshare.
Na Netflixu si přehraješ jen jejich věci.
A teď ta zásadní věc. Netflix je legální, webshare ne.
Rozhodnutí je na tobě.
ludaodvedle

tak ten webshare je v čr také legální, stahovat (streamovat) filmy můžeš kolik chceš, nesmíš sdílet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]