Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivit bez vazby na účet

Od: ja odpovědí: 3 změna:
Ahoj, prosím můžete mi doporučit nějaký antivirový sofrware u kterého není třeba vazba na nějaký účet? Tzn. po instalaci se prostě aktivuje a může se řádně používat aniž bych musel a emailem a heslem někde regisgrovat. Dosud jsem použival Kaspersky internet security, který jsem si X let platil, ale teď nově ho jde používat jen při přihlášení k účtu.
Děkuji za tipy

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vstavany win defender a spravat sa zodpovedne (nestahovat cracky, filmy, nechodit na divne stranky).

ml1
hodnocení

2x

m$ se léta chvástá, že jejich Defender je nad všechny antiviry. Linux zase neni pro viry častým cílem. Takže nakonec by možná stačilo žít bez antiviru (já tak funguju celé roky, ale já posledních 10 let používám hlavně linux).

hodnocení

1x

A proč se bojíte registrace, hlavu vám neutrhne. Já mám pro ty účely zvláštní mailovou adresu, kterou používám jen pro podobné registrace. Nemusíte tam mít ani své jméno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]