Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nalezení údaje o používaném systému v počítači

Od: babice® odpovědí: 4 změna:

Jak najdu v PC informaci, jestli používá Windows 11 nebo Windows 10. Již delší dobu (po instalaci W11 a přechodu z Windows 10) bylo všechno v pořádku, ale teď mi chodí neuvěřitelné hlášky, jako kdybych najednou používal W10. Hlášky typu "Na Vaše zařízení nelze instalovat W 11" , například , týkají se výhradně update, i když update stahuji normálně. I tam se mi ale objevují update k Windows 10. JInak je vše v pořádku, mám jediné zařízení, žádné další není připojené. Procesor intel centrino duo, 32

Díky za tipy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den, pravým tl.klikněte na start a pak vyberte Systém. Měl by jste vidět, jaký operační systém aktuálně používáte.

mll
hodnocení

1x

spusťte příkazový řádek a napište příkaz ver ukáže vám verzi systému. A jinak taky v ovládacích panelech o systému (vyvolávají se snad ještě pořád okno+pauza).

jano123
hodnocení

1x

Ja by som doplnil ešte takú "maličkosť"...*zmateny*

Netreba nič klepkať do PC, stačí sa iba dobre zahladeť na monitor, a výsledok je jasný.

Win11 podmieňuje čistú inštalaciu parametrami PC, dá sa to zistiť na internete...

Moj názor Win11, je to humus, ostaňte na Win10, alebo ešte lepšie, dajte si tam niektorú

verziu LinuxMint, je zadarmo, má všetky bežné programy a ovládače...*klik**zdravi*

metodejondrs
hodnocení

0x
1. Stiskněte (WinKey) + R
2. Napište cmd.exe a stiskněte ENTER
3. Napište winver a stiskněte ENTER
4. Pošlete fotku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]