Nejste přihlášen/a.
Jak najdu v PC informaci, jestli používá Windows 11 nebo Windows 10. Již delší dobu (po instalaci W11 a přechodu z Windows 10) bylo všechno v pořádku, ale teď mi chodí neuvěřitelné hlášky, jako kdybych najednou používal W10. Hlášky typu "Na Vaše zařízení nelze instalovat W 11" , například , týkají se výhradně update, i když update stahuji normálně. I tam se mi ale objevují update k Windows 10. JInak je vše v pořádku, mám jediné zařízení, žádné další není připojené. Procesor intel centrino duo, 32
Díky za tipy.
Ja by som doplnil ešte takú "maličkosť"...
Netreba nič klepkať do PC, stačí sa iba dobre zahladeť na monitor, a výsledok je jasný.
Win11 podmieňuje čistú inštalaciu parametrami PC, dá sa to zistiť na internete...
Moj názor Win11, je to humus, ostaňte na Win10, alebo ešte lepšie, dajte si tam niektorú
verziu LinuxMint, je zadarmo, má všetky bežné programy a ovládače...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.