Nejste přihlášen/a.
dobrý den
win 8, chrome , mám spousta záložek tříděnných ve složkách (odkazy na různé stránky) vše fungovalo, nyní když dám přidat stránku tak se přidá je tam ale pokud chrome zavřu zmize to..
to samé pokud složky s ulozenými stránkami přeskupím tak po zavření chromu to není uloženo
čím to je jde to napravit?
Chrome mělo novou verzi naposled v lednu 2023 pro Windows 8. Tedy ten prohlížeč je přes rok a půl zastaralý. Windows 8 zahodit a začít používat OS s aktuální podporou.
to vše vím, ale ještě před měsícem vše fungovalo jak má a funguje jen ty záložky chrome proste neuloží, drží uložené do doby než ho zavřu...zkusil jsem i založku smazat, smazala se, ale po zavření chromu je tam zpět... to musí mít nějaký důvod...je sice chrom neaktuální ale vše fungovalo...
díky
Nač oživovat mrtvolu? Člověk se s tím bude babrat, ale když se náhodou zadaří, tak stejně skončí se starým děravým prohlížečem a OS. Řešil bych to obecně.
Za normálních okolností bych to řešil resetem profilu (s tím, že vím, že mám vše potřebné zálohované), případně kompletní odinstalací, smazaním zbytků a opětovnou instalací s obnovením dat prohlížeče. Na internetu jsem také narazil na zmínku, že takový problém způsobil Avast. Tohle je duchařina, jak říkám, moc práce a i ten nejlepší výsledek bude stále mizérie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.