Ahoj chci se zeptat na hru outlast . Existuje na ni dabing prej .. nevite kde ho seženu a uda musim hru koupit na steamu a nebo stači stahnout a dabing mi pojede i kdyz hra bude crack .. diky za onfo moc se v tom nevyznam.
Netuším, kde ho stáhnout, ale nevidím důvod proč by to nejelo. Mimochodem někdo, kdo dokáže najít crack by měl být schopen najít i dabing.
smackone
Většinou to hledám tady, když mi to nelze naleznout :D a s dabingem nemáme skutečnost. Pak to předám bratrovy a ten mi to dá dohromady a nainstaluje :D
Nevím na koupenou hru to půjde určitě. Nevidím důvod proč stahovat. Naopak je potřeba podpořit vývojáře.
Jiný odkaz na dabing proč?
smackone
Ahoj, diky dabing funguje. Ale dobra by byla i cestina preklad tech zprav a dopisu.. tu jsem ted hledal vic a nikde neni .. prece kdyz uz nekdo udelal dabing urcite musi byt i cestina titulku nebo jak to rict.. nevedel bys kde naleznu? Dik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.