Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlast dabing a kde stahnout či koupit

Od: smackone odpovědí: 7 změna:
Ahoj chci se zeptat na hru outlast . Existuje na ni dabing prej .. nevite kde ho seženu a uda musim hru koupit na steamu a nebo stači stahnout a dabing mi pojede i kdyz hra bude crack .. diky za onfo moc se v tom nevyznam.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x
Netuším, kde ho stáhnout, ale nevidím důvod proč by to nejelo. Mimochodem někdo, kdo dokáže najít crack by měl být schopen najít i dabing.
smackone
hodnocení

Většinou to hledám tady, když mi to nelze naleznout :D a s dabingem nemáme skutečnost. Pak to předám bratrovy a ten mi to dá dohromady a nainstaluje :D

hodnocení

0x

Mě přijde že ty lidi jsou opravdu čím dál blbější..

Do googlu jsem napsal outlast dabing

google.com/...

a hned první odkaz

fenixprodabing.cz/...

Doopravdy se vám radši chce psát dotaz tady místo 10vteřin hledání?

hrubyjakub8sez
Jo ale jeste se tu ptam zda musi byt stqhnuta verze hry nebo koupena. A nebo jiny odkaz na dabing
thetruth

Hry se snad vždy kupují, ne? Pokud nebyly oficiálně uvolněny zdarma ke stažení nebo v nějaké akci k dispozici k bezplatné aktivaci.

Nevím na koupenou hru to půjde určitě. Nevidím důvod proč stahovat. Naopak je potřeba podpořit vývojáře.

Jiný odkaz na dabing proč?

smackone
hodnocení

Ahoj, diky dabing funguje. Ale dobra by byla i cestina preklad tech zprav a dopisu.. tu jsem ted hledal vic a nikde neni .. prece kdyz uz nekdo udelal dabing urcite musi byt i cestina titulku nebo jak to rict.. nevedel bys kde naleznu? Dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]