Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasekly scroll na webe

Od: mah odpovědí: 2 změna:

Ahoj neviem si rady webe jednej stranky konkretne ide o fortunu mi nejde scrolovat nič som nenastavoval a na žiadnej inej stranke sa mi to nedeje.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Velmi zřídka se to stává, mají zřejmě prasácky napsanou webovku. Zkus jiný prohlížeč. Pokud jde o mobil, tak ještě i pc režim.

kdosi
hodnocení

0x

Nevím jak zrovna fortuna, ale na řadě stránek je defaulně zablokované scrollování když ukazují různé dotazy na cookie, loginy a jiné nesmysly, a to i když dám úpravu stránky a ten vyskakovavací nesmysl smažu. Stejně tak by to asi bylo, i kdyby ho mazal nějaký AdBlocker a podobná čeládka.

Takže buď se podívat, jestli tam někde není nějaký vyskakovací nesmysl (třeba za rohem, mimo obrazovku nebo jinak "utajený") a vyřešit ho, nebo když tam (už) není, tak se podívat do zdroje stránky a u tagu BODY, případně u nějakých dalších DIVů umazat různé atributy (jako class="cosi" ID="cosi" a podobně) - občas to pomůže a scrollovadlo se zase objeví, občas to nepomůže a ta stránka se rozsype celá a nezbyde než ji načást znova (F5 a podobně)

Podívat do zdroje stránku je u mě F11, případně Menu - Tools - Browser Tools - Web Developer Tools (Ctrl+Shift+I) a ukazuje se tam HTML ve stromové struktuře - šikovný nástroj, když víš co děláš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]