Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat odkaz na display mobilu

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:

M2ela sem tam tv program a ztratil se. Když zadám tv program do vyhledávače, otevře se vč mých vybraných stanic, ale bohužel 3 ... nenabízejí uložit na plochu. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, pokud máte mobil s OS Android, tak si nainstalujte "apku"viz odkaz - budete mít viditelnou i stálou ikonu a je tam (po přihlášení) i nějaké přizpůsobení dle vlastních preferencí. Zdravím!
play.google.com/...
doplněno 24.07.24 20:16: Pokud máte v mobilu více obrazovek, tak by se mohlo stát (při nějakém neúmyslném dotyku), že se ikona posune na další obrazovku - zkuste prstem dotykem do stran prohlédnout i další obrazovky (pokud je tam máte).
hodnocení

O té vím, jen se mi nechtělo do toho jít, sdílí to třetí strany. Já si nepamatuju jak tam ten odkaz šel. Dřív jsem ho tam měla
hodnocení

Tak jsem si to udělala bohužel tu chybí ikona hledat porad. Nejde najít kdy se co opakuje
ben®
aja1946 - pokud myslíte tu "apku", kterou jsem Vám poradil, tak ta má zcela nahoře symbol lupa, což je vyhledávání.
hodnocení

Dík, to jsem si nevšimla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]