Nejste přihlášen/a.
Nějak a ani nevím jak jsem si nějakým nedopatřením změnil obrázek pozadí plochy a některé další věci a rád bych si to dal do původního stavu tak jak jsem byl na to zvyknutý a jak mi to vyhovovalo. Obrázek pozadí plochy jsem si už změnil na původní, ale nevím kde a jak změnit barvu hlavního panelu (pás dole kde jsou hodiny aj.) a nabídky start.
Děkují za radu, ale v mým případě je to nerealizovatelné, protože to "Nabídka Start, hlavní panel a centrum akcí", tak jak to máš na tvým obrázku označené žlutě mám neaktívní a nejde tak zaškrtnout to pole u toho. Myslel jsem si, že by to zaškrtnutím toho mohlo umožnít změnu mnou požadovaných barev, ale bohužel u mne to nejde zaškrtnout.
vibe2: Já se v tom příliš nevyznám. Do Windows se nijak nepřihlášují a nemám tam nastavené žádné přihlašovací údaje (heslo atp.). Na mým počítači pracují pouze já sám a tak nevidím potřebu si tam nastavovat nějaké přihlašování. Jestli jsem na tom mým počítači jako běžný uživatel nebo administrátor to nevím a ani nevím jak to zjistit.
Tak nevím, co to máte za pochybné edice Windows, ale mně to ve Win 10 Home jde i když se přihlásím uživatelem bez admin práv.
@pr To neděláš dobře, Jaromíre s těma sirkama s tím počítačem že tam nemáš heslo.
helena42: "Nastaveni - Přispusobení - Motivy" Zkusil jsem, ale nevím co tam dál zkusit.
ernie: To, že to tobě jde ještě nemusí znamenat, že to musí jít na každým počítači. Ve Windows jsou některé nastavení neaktivní asi proto, že něco jiného je někde nějak nastabvené tak, že to pak to konkrétní nastavení nepodporuje použít. Nevím jestli to tak určitě je, ale předpokládám, že by to tak být mohlo.
Co není až tak nedobrého na tom, že někdo nemá nastavené heslo na přihlašování se do Windows? Mám starý už dost pomalý počítač a nechci se při každým spouštění Windowsu zdržovat vypisováním hesla který navíc mohu s časem zapomenout nebo se splést při jeho zadávání. Tak jak jsem psal tak na mým počítači pracují pouze já sám a nevidím proto potřebu si tam to heslo nastavovat a komplikovat si tím přihlašování do Windows při spouštění počítače. Počítač používám už asi 27 let a za tu dobu jsem vystřídal více různých počítačů a na žádným jsem neměl nastavené heslo do Windows a vůbec mi to nechybělo a ani žádná katastrofa se kvůli tomu nestala.
Tak konečně se mi to povedlo vyřešit. Jak na to jsem vygooglil návod zde. Je tam třeba mít u Zvolit barvu mít vybrané Vlastní a pak ještě pod tím u Zvolit výchozí režim Windows mít zvolené Tmavý. Po tomto nastavení pak už jde zatrhnout políčko u Nabídka Start, panel úloh a centrum akcí a zvolenmá barva se začne zobrazovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.