Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SW na stažení MP3 z NETu?

Od: slatored® odpovědí: 13 změna:

Zdravím evrybády,

stahoval jsem občas MP3 programem "aTube Catcher", ale teď už mi to nejde.

Neznáte někdo jiný SW na prohledání NETu a stažení MP3.

(Jsem starý dědek a už toho moc neslyším, takže kvalita MP3 mě zas tak moc nezajímá)

Děkuji za pomoc předem.

JJ

SW na stažení MP3 z NETu?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ttt
hodnocení

1x
Na stahování z youtube je:
github.com/...

hodnocení

1x

Pokud je skladba na youtube, tak ji lze jednoduše stáhnout tak, že se z adresy již vyhledané skladby v adresním řádku odmaže z www.yout ube .com... ta písmena ube , takže z vyhledané URL adresy zbyde jen www.yout.com/ plus ten zbytek s vyhledanou písničkou. Potvrdťe onu upravenou adresu a přesměruje vás to na nové stránky, kde si rovnou tu skladbu můžete stáhnout jako MP3 nebo i jako videoklip MP4 viz obr.

Navíc je tam pak možnost vkládat další URL adresy z youtube.

Používám mraky let, protože 1) je to online 2) pořád to funguje už x let 3) nemusím si pamatovat název ani adresu, jen odmažu písmenka ube :) )

SW na stažení MP3 z NETu? #2

- asi dobre reseni diky , ale ta kvalita je strasna *sok*

h2o
hodnocení

0x

Dnes uz stahuji jen stary dedkove, mladi na to nemame cas a proto streamujeme :) Nainstaluj si spotify do telefonu tabletu a uc se...

Ps: to co popisujes vypada na nejakou z milionu parazitujicich aplikaci na youtubu, youtube s tim asi docela bojuje... vnimas ze v podstate krades (i kdyz na uzemi CR legalne)? A autori taky. Proc asi ty aplikace odpadavaji?

Ja myslim ze youtube chce a za me je to jedina spravna varianta, zaplatit si youtube premium a kazdy s aspon trochu fer mindsetem k tomu driv nebo pozdeji dospeje, ze to je mala cena za to pohodli offline a bez reklam a take aspon neco $ tvurcům...

h2so4

jdi si vyladit mindsety a neobvinuj někoho že krade , když nedělá nic nelegálního

h2o

Však soused taky nedělá nic nelegálního, když pigluje tvojí ženskou ;)

Každého věc, jestli věnuje svůj čas do získávání nezasloužených výhod, a tím v podstatě okradení tvůrců, Anebo použije pohodlnější, férovější řešení, kyselino.

h2so4

sousedovu starou pigluju já , a dost možná je to tvoje stará

ty nezasloužená výhodo

h2o

ok, starou ti klidně přenechám, já mám mladou.

Ale rozumím ti, každopádně máš pravdu, a tím bychom to mohli uzavřít ;)

lmgify

> v podstate krades (i kdyz na uzemi CR legalne)

Nekrade nic. Už za to zaplatil poplatek při koupi SSD/HDD/MicroSD/mobilu/tabletu/... a každého jiného paměťového média nebo zařízení, které takové médium obsahuje.

tojefuk
hodnocení

0x

něco ti prozradím, když napíšeš do hledače google název písně a za to download mp3 tak ti ji na 99% najde :D když ne na první straně výsledků hledání tak na druhé bude něco free určitě

a nepotřebuješ si pc plevelit dalším sw

hodnocení

0x
Tenhle boj má YT předem prohraný. Chvilku vydržte, pokud ten projekt není mrtvý, tak brzy vydají funkční verzi. Na androidu na to poużívám dvě apky a obě už po dnešní aktualizaci opět fungují. Používám to na poslech aktuálních streamů v autě, kdy je zbytečné spotřebovávat data, navíc ne všechny YT přehrávače umí spolehlivě přehrávat na pozadí spolu s navigací. Mp3 je mnohem komfortnější.
hodnocení

To tomkk: A nešlo by sem pls přidat, které APPky to jsou?

JJ

hodnocení

To tomkk: A nešlo by sem pls napsat, které ty APPky to jsou?

Vždyť na to jsem se také ptal.

JJ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]