Nejste přihlášen/a.
Zdravím evrybády,
stahoval jsem občas MP3 programem "aTube Catcher", ale teď už mi to nejde.
Neznáte někdo jiný SW na prohledání NETu a stažení MP3.
(Jsem starý dědek a už toho moc neslyším, takže kvalita MP3 mě zas tak moc nezajímá)
Děkuji za pomoc předem.
JJ
Pokud je skladba na youtube, tak ji lze jednoduše stáhnout tak, že se z adresy již vyhledané skladby v adresním řádku odmaže z www.yout ube .com... ta písmena ube , takže z vyhledané URL adresy zbyde jen www.yout.com/ plus ten zbytek s vyhledanou písničkou. Potvrdťe onu upravenou adresu a přesměruje vás to na nové stránky, kde si rovnou tu skladbu můžete stáhnout jako MP3 nebo i jako videoklip MP4 viz obr.
Navíc je tam pak možnost vkládat další URL adresy z youtube.
Používám mraky let, protože 1) je to online 2) pořád to funguje už x let 3) nemusím si pamatovat název ani adresu, jen odmažu písmenka ube )
Dnes uz stahuji jen stary dedkove, mladi na to nemame cas a proto streamujeme Nainstaluj si spotify do telefonu tabletu a uc se...
Ps: to co popisujes vypada na nejakou z milionu parazitujicich aplikaci na youtubu, youtube s tim asi docela bojuje... vnimas ze v podstate krades (i kdyz na uzemi CR legalne)? A autori taky. Proc asi ty aplikace odpadavaji?
Ja myslim ze youtube chce a za me je to jedina spravna varianta, zaplatit si youtube premium a kazdy s aspon trochu fer mindsetem k tomu driv nebo pozdeji dospeje, ze to je mala cena za to pohodli offline a bez reklam a take aspon neco $ tvurcům...
Však soused taky nedělá nic nelegálního, když pigluje tvojí ženskou
Každého věc, jestli věnuje svůj čas do získávání nezasloužených výhod, a tím v podstatě okradení tvůrců, Anebo použije pohodlnější, férovější řešení, kyselino.
ok, starou ti klidně přenechám, já mám mladou.
Ale rozumím ti, každopádně máš pravdu, a tím bychom to mohli uzavřít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.