Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bankovní převod - proforma na Alze, co to je?

Od: nikita odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chci si na Alze koupit elektronickou licenci, ale není tam možnost servis 24, naopak je tam možnost placení bankovní převod - proforma, nevíte co to je? Vidím to poprvé. Já vždy platila přes George na Alze, tak nechápu, proč tam ta možnost není. Poradíte? Ještě chci doplnit, že se mi nechce zadávat karta online, jelikož tam mám více peněz a bojím se zneužití.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pokud není Google Pay a Vy nechcete zadávat číslo karty, tak nákup proběhne na proforma fakturu - zboží zašlou, až ji na účtě přistanou peníze...

cashbot.cz/...

mll
hodnocení

3x

Proforma faktura je terminus technikus. Obchod pošle fakturu, kterou uhradíte a on dodá zboží. (Narozdíl od normální faktury, která přijde se zbožím a má splatnost obvykle 14 dnů.)

Prostě na účet který si řeknou s variabilním symbolem pošlete smluvenou částku. U śpořitelny to pokud vím lze udělat i v bankomatu a nebo právě v tom georgeovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]