Dobrý den, slyšel jsem že když budu hrát hry na jakémkoliv herním počítači bez nabíječky tak se prý nebudou jjet na plný výkon. A že se to musí nějak nastavit v nVidia GeForce experience nebo tak něco Jenže já vůbec nevím jak to nastavit.. Mám victus by hp notebook. Dík
Herní počítače nejsou připojeny přes nabíječku ale přímo do sítě 230v. Pokud myslíš notebook, tak ty nikdy herní nebudou. Je to jen marketing. Ano, ve výchozím stavu v režimu baterie jedou na menší výkon, aby se po chvíli nemuseli zase nabíjet.
Nastavit by to.mnělo jít podle mně i v normálním nastavení a také myslím v aplikaci HP. Pokud nebude tak aplikaci geforce experience můžete stáhnout z oficiální stránky nebo bývá u některých nooteboků predinstalovaná. A zde najdete všechny své hry a po kliknutí na hru můžete nastavovat výkon,atd pro danou hru ale lze to i pro všechny myslím.snad pomůže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.