Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám otázku. Mám dvě PC a potřeboval jsem kvůli lepšímu procesoru přesunout detikovanou grafickou kartu z jednoho do druhého. Počítač do kteréhé byla Grafická karta dána funguje dobře. Problém je že počítač ze kterého jsem grafickou kartu odebral nyní neodesílá obraz na obrazovku.
Nefunkční PC má inegrovanou grafickou kartu, výstupy VGA a HDMI ale ani jedno bohužel nejde.
Dle ssluchu PC nabíhá normálně, hučí svítí, načítá disk ale nic se nezobrazí a nezapne monitor.
Nemá někdo nějakou radu jak si počít dál?
Děkuji.
Vrátil bych grafiku do původního PC a zkontroloval BIOS, zda není integrovaná natvrdo zakázaná či natvrdo zvolená dedikovaná.
Jinak u dotazů ohledně PC je očekáváno uvedení konfigurace, neboť to může dost napovědět. Má to PC skutečně integrovanou grafiku? To, že jsou na desce výstupy neznamená, že tam grafika je. Už řadu let je součástí CPU, a ne všechny ji mají. Spoustu lidí to splete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.