Nejste přihlášen/a.
Je možné přidat náplň do tiskárny pomocí injekční stříkačky?Někde jsem četl,že to jde.Může mi někdo zdělit postup a zkušenosti?Díky
0x
Informujte se v obchodě na soupravu určenou k doplnění náplní inkoustu vašeho typu tiskárny. Pokud existuje a koupíte si ji získáte i návod na použití.
0x
Dobrý den! Včera jsem prohlížela jarní katalog POPRONU. Já jsem od nich ještě nic neobjednávala, ale naši mladí ano. Tam mne mimo jiné zaujala doplňovací souprava černého i barevného inkoustu do tiskáren a faxů. Minulý týden mi zeťák kupoval černou náplň v Compsu asi za 250 Kč. A zde nabízejí barevné náplně 5x30 ml za 279 Kč a černou sadu 3x 30 ml za 199 Kč. Obojí jsou včetně čističe hlavy,jehel, zátek, vrtáčku, bodla a podrobného návodu na CD-ROM. Prý ušetříme až 90% nákladů a je to špičková kvalita Made in Germany. Vhodné to je pro více než tisíc druhů ink.tiskáren a faxů - ale u tiskáren Epson Stylus je potřeba přiobjednat modul na přeprogramování chipu v patroně "Zap-it". Tak to jsem ocitovala z katalogu - jinak www.popron.cz. Třeba se k tomu někdo ozve, kdo má již vyzkoušeno a může doporučit a nebo nám to vyvrátit. Jo a ještě - záruka je 3 roky! ![]()
0x
Například zde : damedis.com/... , jsou kompatibilní náplně do mnoha typů tiskáren, pro běžný tisk je cena uspokojivá a bez rizika a zbytečné práce s injekčním plněním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.