Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač se zapne pouze na krátkou chvíli

Od: vs odpovědí: 3 změna:
Zdravím, vrátil jsem se po nějaké době (cca týden) ke svému počítači, zmáčkl jsem power tlačítko, počítači se na sekundu zatočily větráky+ rozsvítilo RGB, a dál to už nešlo. Zkoušel jsem vyfoukat vnitřek, vyměnit prodlužovačku za jinou a stále stejný problém. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

4x

Pravděpodobně vadný zdroj, kondendátory ve zdroju už mají svoje za sebou a zdroj nedá potřebný výkon.

Ještě bych se podíval na ventilátoty, zda se na to sekundu roztočí.

vs
hodnocení

Děkuji za tip, ventilátory se opravdu roztočí pouze na sekundu a jinak krom světýlek atd nic nefunguje

aaa
hodnocení

1x

Přišel jsem domu, vzal jsem baterku, stiskl vypínač, baterka mrkla a víc už nejde zapnout. *zed* Poznáš jaká je to baterka? *zmateny* Stejně je to s Tvym dotazem. Rozepiš se o PC...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]