Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem.Potřeboval bych poradit.Mám problém s blikáním oken (víc ve videu).Jde o to že mi začali divně problikávat okna ve windows.Problikávají jen některá okna.Co vím jistě že problému jsem si všiml po tom co jsem si stáhnul kingo root na rootnutí telefonu (cca týden nazpět.něco jsem zkoušel se starým telefonem).Kingo root a všechny zbytky jsem odinstaloval ale dělá to pořád.Na internetu jsem našel že je problém s ovladačem grafiky nebo nekompatibilní app.Zkoušel jsem věci jako DISM,SFC /scannow a chyby to nenašlo.Ovladače grafiky jsem nainstaloval aktuální z webu výrobce.Dělá to stále.Skenoval jsem pc i na viry (malwarebytes,eset) a nic to nenašlo.Četl jsem i že by mohl pomoct bod obnovení a vrátit pc do doby kdy to nedělalo ale bohužel nemám žádný bod obnovení,který by mě vrátil do data před tím než se to stalo.Jediné co mě napadlo je obnova do továrního nastavení.Obracím se proto na někoho zkušenějšího zda by nevěděl co s tím.Všem díky za každou radu.Fanouš
PS:Okna blikají když klikám.Správce úloh ve videu-neklikám-jen jezdím myší.
Body obnovy ... pozdě bycha honit, ale hned bych si je teď šel zapnul. Stejně budete laborovat a zkoušet kdeco, tak ať si to nedokopete ještě víc a máte se k čemu vrátit...
Start -> napsat rstrui a spustit. Napíše to, že nejsou body k dispozici, ale bude tam rovnou proklik do "Ochrana systému" , kde si na systémový disk zapněte body obnovy.
V prohlížeči událostí to nic nepíše? Start -> napsat eventvwr spustit vyhledaný program. Proklikat se do Protokolů Windows a zde hledat chyby v Systému či v Aplikacích.
Jinak ovladače na GPU byly předtím odinstalovány, nebo jen přeinstalovány? Zkusil bych je úplně odinstalovat a zkusit jet jen na základní ovladač od Microsoftu... projeví se chyba? Co nouzový režim? No a málem bych zapomněl na kabeláž, za prohlédnutí a kontrolu správně zapojených konektorů nic nedáte, stačí neopatrně kopnout pod stolem do bedny a...no asi by se to nechovalo takto, ale kdo ví. Při té příležitosti bych zkontroloval i vnitřek bedny ... zda nebudou viditelné poškozené (nafouknuté) kondíky na desce či grafice. Zkusil očistit paměti i grafiku ...
Zdravím.Obnovu systému mám zapnutou jen jsem neměl bod obnovení do staršího data.Do protokolu událostí jsem koukal ale nerozumím tomu takže nemám tušení co je/není správně.Ovladače GPU jsem nejprve odinstaloval a nechal základní ovladač od Microsoftu.Okna pořád blikaly.Potom jsem nainstaloval nejnovější ovladač od výrobce ale nepomohlo.V nouzovém režimu to dělá také (teda alespoň správce úloh).Kabeláží to není.Zkoušel jsem jiný kabel i druhý monitor a chová se to stejně.Na zákl.desce ani jinde jsem nenašel nic divného.Pc je půl roku starý.
Ještě podotku že mám Windows 11 Pro a grafika je AMD Radeon RX 6600.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.