Nejste přihlášen/a.
nepojede - systém má licenci a nastavení pro konkrétní HDD - musíte si data ve funknčním PC zazálohovat díky redukci za pár korun a novou instalaci provést po formátu disku
Tak jsem rád i za vás, že to jelo.. já nepochopil to "mám windows 7 vista" ... to jste měl tedy dva OS na jednom disku?
Já to vidím, že je pravděpodobné že to pojede, ale nebude mít příslušné ovladače, tak, že to nebude stejně dělat dobrotu.
U starších počítačů to zase až tak problém nedělalo. Jen třeba software vázaný na ID disku, nebo desky atd. jako třeba autodiagnostika a různé programy co se kupuje licence...
No zkusto a uvidíš...
Teoreticky se to nerozjede. Prakticky jsem to již dělal několikrát, dokonce i s klonovaným diskem, a vždy se to normálně rozjelo s původní licencí z toho "nového" HDD. Ovšem nikdy to nebyly Visty, ale W7 a W10.
Doporučuji zdravý disk zazálohovat, v lepším případě udělat klon a pak tu výměnu zkusit naostro.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.