Na této stránce tebou uvedená možnost nikdy nebyla, takže ani nemohla zmizet. Odesílat soubor musíš z konkrétního zařízení a musíš vědět, jaký soubor a z kterého zařízení. Přijmou ho pak můžeš na dalším zařízení, které je s tím prvním pomocí Bluetooth spárováno. Víc to kvůli nedostatku informací neumím poradit.
doplněno 28.06.24 18:16:
To už je jasnější a měla jste to uvést hned. Tu ikonu Bluetooth (bluetoch neexistuje) jste si z Hlavního panelu (kterému říkáte spodní lišta) nějakým omylem smazala sama. Takže ji tam musíte dostat zpátky a je mi jasné, že to sama nezvládnete. Požádejte někoho znalého, předpokládám, že máte někoho, kdo se vám o PC stará, a on vám to jistě nastaví zpět. Já to vzhledem k nedostatku informací nezvládnu.
Mám pocit, že od rozmanitosti funkcionality bluetooth se upouští - dříve to umělo mnoho věcí (sériový port, kontakty, sync, PAN=LAN, zvukový vstup/výstup, virtuální klávesnice ) jak v zařízeních, tak v stacku OS nicméně soubory se odesílají v průzkumníkoví - označit -odeslat -bluetooth ... Ale musím přiznat, že to funguje tak na 20% počítačů
vždy jsem dole na liště klikla na bluetoch a zvolila odeslat - přijmout soubor a mohla jsem poslat obrázek z mobilu do PC, nebo naopak. Teď to dole na liště nemám a na stavení bluetochu mě hodí tam, jak je na obrázku
Pokud to dříve fungovalo, pak to musí jít v PC zapnout. Že nevíte jak, je jen váš problém. Jak už jsem napsal, najděte někoho znalého, kdo vám vysvětlí jak na to a bluetooth spojení vám obnoví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.