Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U mobilu se odpojuje WiFi u některých aplikací pro smart zařízení

Od: tomkk® odpovědí: 4 změna:
Zdravím, mám takový podivný problém. Internet doma pro mobily šířím WiFinou. Už u třetího programu pro androidí mobil pro ovládání "smart" alektroniky se mi děje to, že když jej spustím, tak se mobil v 80 % případů odpojí od domácí Wifi a opět se připojí třeba až po minutě. Byl to program pro smart zásuvku, program pro smart světlo a nově program pro vířivku Bestway. Tedy mimo dům, když jsem "na datech", tak to funguje dobře, ale doma když takový program spustím, tak na mobilu zhasne ikona WiFi na infoliště, kouknu do nastavení WiFi, tam se mobil chvíli tváří, že v okolí žádné sítě nejsou, pak se opět připojí. Já opět přejdu do aplikace Bestway, kliknu, že chci připojit k vířivce a opět se WiFi odpojí. Takto třeba 4x, než to konečně začne fungovat a mohu zařízení ovládat. Napadá vás, na co se zaměřit? Co to může způsobovat?
Mobil Note 11S Android 13 Miui 14.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co ostatni mobily na wifi? Tem to dela taky? A jine bezdraty funguji normalne?

hodnocení

Těm se WiFi nepřeruší. Chystám se appku zkusit nainstalovat na další mobil, ale zase to bohužel bude Xiaomi s Miui. Navíc se nezdá, že vy šla vířivka ovládat ze dvou zařízení.

Chyba je tedy v tvem mobilu, zkousel jsi smazat ulozenou wifi v telefonu a znovu se pripojit s heslem? Restart telefonu i wifi uskodit nemuze.

hodnocení

Restart ani "zapomenutí" a znovu přihlášení wifi nepomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]