Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ChatGPT nefunguje mě na mobilu

Od: dessa odpovědí: 3 změna:
Dobrý den nefunguje mě když chci odeslat zprávu chatgpt tlačítko odeslani zešesdne jako ze se to poslalo ale nic se nepošle.Nevíte někdo co stim? Četl jsem nějaké anglické diskuze ze to pár lidem taky nefunguje ale nic více jsem se nedočetl a předtím normálne fungovalo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, je to občasným přetížením/počtem připojených uživatelů - počkat, zkoušet (i v jiných časech), vydržet. Zdravím!
doplněno 14.06.24 21:22: dees - aha, ale to nám @dessa ve svém dotazu takto vůbec nenapsal. Takže, restart mobilu nebo vyčištění prohlížeče, zkusit jiný prohlížeč a pokud je to appka, tak přeinstalovat.
dees
hodnocení

Nefunguje stále týden v kuse zkouším od 7 ráno do 2 do rána a nic.

ted
hodnocení

0x
Mám něco podobnýho. Akorát v tom rozdílu že mi to vyloženě blbne. Buď mi to nenapíše nic nebo to něco napíše ale smíchá to několik jazyků dohromady..:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]