Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový podivný problém s YouTube na Opeře. Celou dobu YT fungoval zcela normálně, ale nyní je fakt hrozný. Pokud se na YT koukám na videa bez přihlášení, tak funguje jako vždy. Popis videa je normálně dole a náhledy jiných videií na pravé straně obrazovky, viz obrázek č.1. Ale jakmile se přihlásím, tak to celé zblbne. Najednou se to prohodí. Popis videa je najednou na straně a náhledy jiných videií jsou dole pod videem, viz obrázek č.2. Nevíte někdo, co s tím? Mám win 10 a operu mám aktualizovanou. Díky.
To bude asi zřejmě opravdu google testující nové rozložení stránky. Google to s aktualizacema dělá tak že je neposílá všem naráz ale postupně různým skupinám, smazání cookies by mohlo pomoct.
Každopádně, pokud se rozhodnou že je to takto lepší, stane se to novým vzhledem pro všechny a pak už s tím moc udělat nepůjde, maximálně používat jiné stránky které tahají videa z youtube. Nebo doufat že někdo udělá nějaké rozšíření které to vrátí zpátky ale to je dlouhodobě hodně náročné a nespolehlivé
Postup odstranění položek z historie:
Z O Menu na počítačích s OS Windows/Linux nebo na nástrojové liště u počítačů Mac vyberte Historie > Zobrazit veškerou historii.
Najeďte na záznam a klepněte na znaménko x, které se objeví vpravo.
Chcete-li smazat veškerou historii prohlížení, včetně cookies a dalších souborů, klepněte vpravo nahoře na stránce Historie na tlačítko Vymazat údaje o prohlížení.... Více informací o /....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.