Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl jsem mobil, který měl rodičovskou kontrolu. Na tom mobilu už nebyla potřebná, tak jsem se rozhodl, že provedu reset mobilu. Zároveň jsem se ale pokoušel na účtu rodiče zrušit kontrolu. Nešlo mi to, tak jsem se rozhodl smazat ten účet, který byl zároveň přihlášený v tom starém mobilu. Myslel jsem si, že když mobil po resetu otevřu, budu moci zadat už svůj jiný účet a normálně na mobilu fungovat a mít ho jako záložní. Když jsem se přihlásil do mobilu a došel až ke kroku přihlášení do Googlu, objevila se tam obrazovka že se mám přihlásit pod účtem, který byl na tom zařízení dříve přihlášen. Samozřejmě to nešlo a účet ani nešel obnovit. Tak opravdu nevím, jestli to nějak ještě půjde. Omlouvám se a děkuji za případné rady. Semerád
- Tak snad jste ten ucet nezrusil u googlu, to by bylo spatne, ale kdyz se tim rodicovskym uctem prihlasite na PC, tak prece uvidite jake zarizeni omezujete a tam by se to prece melo dat vypnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.