Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřeboval jsem zesílit wifi venku koupil jsem TP-Link TL-WA854RE wifi se rozšířila ale některé zařízení mají problém s wifi i když se přihlasí tak nefunguji tak jak wifi doma, nebo je problém potom doma se připojit na zakladní přípojení a to je zadáno automaticky příhlasit pokud je síŤ dostupná tak nevim jestli tu rozšířenou wifi pojmenovat jinak? a jiné heslo?
Pokud neporadí nikdo nebo nedeporučí něco co opravdu funguje tak asi budu muset jak je naspáno výše tahnout kabel od routru a napojit další routr s wifi
Takže mám koupit lan kabel metrů kolik potřebuji + nějaky routr s wifi a na tomto modemu venku nastavit wifi.
Ještě chvíli počkej a přemýšlej. Každá krabička potřebuje napájení. Jestli koupíš to první co tě napadne, tak u toho budeš muset mít i zásuvku 230V. Alternativně máš krabičky, které jsou napájeny po tom samém LAN kabelu - Poe se to jmenuje. A vlastní AC/DC zdroj můžeš mít někde u původního routeru, kde LAN kabel pro krabičku připojíš přes "rozdvojku"- Poe injector. Podívej se třeba na nějaký levnější mikrotik - access-pointy.heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.