Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje lidé které možná znáte na Facebooku

Od: elka odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, na Facebooku v ,,lidé které možná znáte" se mi objevil účet člověka, kterého sice osobně znám ale na Facebooku spolu nemáme společné přátelé ani společné jméno nebo město a ani jsme si nepsali, před půl rokem naposledy jsme si psali na jeho druhém účtu, a má tam pouze fotku. Jenže před pár měsíci jsem ten účet zkoušela vyhledat a nenašla jsem ho, tak jsem zkusila jít na Messenger a vyhledat si jeho chat s tím že přes Messenger otevřu jeho Facebook, jenže místo profilové fotky se mi ukázalo bílé kolečko a jeho Facebook otevřít nešel. Jak ke tedy možné že se mi teď ten člověk ukázal a když to teď zkusím znovu přes Messenger, tak už to jde. Předem děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kellne
hodnocení

1x

očividně si tě blokl :D

hodnocení

0x

Facebook to nabídne podle uložených telefonních čísel, emailů, historie a podobně.

Podmínkou samozřejmě je, že dotyčný má ten kontakt u svého účtu, ten je ale neveřejný, vidí ho jen FB.

Pokud má omezenou viditelnost např. jen na Přátele, nevidíte ho, přesto, že vám ho může FB nabídnout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]