Nejste přihlášen/a.
Nějak se mi odhlásil fb na počítači. Heslo si nepamatuji. Když jsem chtěla obnovit heslo a zadala mou emailovou adresu (jinou nepoužívám), objevila se hláška, že mě zařízení nepoznává. Zkoušela jsem zadat i poslední heslo, které si pamatuji, nabízelo mi to, že ho lze resetovat, ale po kliknutí na to vyskočila opět hláška, že mě zařízení nerozpoznalo.
Na mobilu jsem stále přihlášená, ale mám strach tam s tím něco dělat, aby se neodhlásil i tam. Mám na svůj profil navázaných několik zájmových i pracovních fcb stránek, nerada bych o ně přišla. Děkuji za radu.
Hm. Mám jen notebook, na kterém se fb odhlásil, a telefon. Někde ještě starý noťas, ale pochybuji, že na něm budu mít fb ještě přihlášený, jestli ho vůbec spustím. A jak přidám další email?
Našla jsem dva staré noťasy, oba chtěly přihlášení na FB a stejný scénář. Nejde to ani na žádném jiném (cizím) počítači. V mobilu pořád jede. Přidali jsme další email přes mobil a taky nic. Obnovit heslo přes mobil mi také njede. Při zadání jména mého profilu mi ho to nabídne, "jestli je můj", když kliknu, že ano, tak zase ta hláška... Napsala jsem na podporu FB, pochybuji, že to nějak pomůže, ale uvidíme. A počkám dva dny, možná jsem ho jen zahltila opakovanými pokusy o přihlášení. Z mých známých "ajťáků" také nikdo neví, tito FB většinou nehoví
Nicméně, moc Vám děkuji za snahu pomoci a přeji vše dobré
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.